Verbeter je geheugen met Huperzine-A

Wat is Huperzine-A?

 

Huperzine-A is een speciale chemische stof, die wordt gezuiverd uit een Chinese plant genaamd Huperzia Serrata of Chinees mos. Deze stof is een acetylcholinesterase-remmer en acetylcholinesterase is een stof die acetylcholine afbreekt. Dus, door de acetylcholinesterase te blokkeren, zal er een toename van acetylcholine in de hersenen zijn.

Wat betekent dit? Hogere niveaus van acetylcholine in de hersenen zullen leiden tot een positief effect op het geheugen en de leerprocessen en het zal ook de focus en de aandachtsspanne verbeteren.

 

Wat zijn de toepassingen van Huperzine-A?

 

Deze stof wordt gebruikt voor de behandeling van de welbekende ziekte van Alzheimer, aan leeftijd gerelateerde geheugenstoornissen en voor een verbetering van het geheugen en het leren. Verschillende producten of hybriden die huperzine-A combineren met verschillende geneesmiddelen zoals donezepil of tacrine worden tegenwoordig bestudeerd. Een ander gebruik van deze stof is voor de ziekte genaamd myasthenia, die wordt veroorzaakt door een gebrek aan acetylcholine, wat uiteindelijk leidt tot spierzwakte.

 

Hoe werkt Huperzine-A?

 

Over het algemeen is het gunstig voor de behandeling van geheugenproblemen, dementie en myasthenia gravis omdat het de niveaus van acetylcholine verhoogt. Acetylcholine is een van de belangrijkste neurotransmitters, die ons systeem gebruikt voor de hersenen, de zenuwen en de commmunicatie van de spieren.

 

De voornaamste effecten van Huperzine-A:

 

  • Een verbetering van het geheugen, de mentale helderheid en het humeur bij patiënten met de ziekte van Alzheimer en dementie. Verschillende onderzoeken toonden een verbetering van het geheugenproces en de denkvaardigheden bij patiënten met de eerder genoemde aandoeningen aan.
  • Het verbeteren van het geheugen van gezonde adolescenten. Een onderzoek dat werd uitgevoerd onder Chinese studenten, die klaagden over geheugenproblemen, toonden een significante verbetering na het gebruik van Huperzine-A.
  • Het voorkomen van spierzwakte bij patiënten met myasthenia gravis door een injectie. De gunstige effecten van Huperzine-A houden in vergelijking met de 4 uur na de inname van neostigmine zelfs tot 7 uur aan.

 

De gunstige effecten van Huperzine-A die worden gevonden in NZT.1 van Paneuromix

 

Huperzine-A is een van de belangrijkste componenten in de formule NZT.1, die is ontwikkeld door Paneuromix en dat wordt gecombineerd met alle andere ingrediënten. De dosering van dit product is 0,1mg. Alpha-GPC en DMAE verhogen ook de choline in de hersenen en hun effect is synergetisch.

 

Blokpil ontwikkelde de studiepil, een nootropic (een smart drug, een cognitieve verbeteraar) voor studenten en professionals of andere personen, die geïnteresseerd zijn in het verbeteren van de concentratie en het geheugen. NZT.1 bevat 16 actieve ingrediënten, de zogeheten nootropics, zoals de beroemde ginseng, ginkgo biloba en rhodiola rosea, maar ook minder bekende maar zeer krachtige componenten zoals alfa-GPC, huperzine-A, fosfatidyl serine, l-theanine, bacopa monnieri, groen thee en DMAE. Als je NZT.1 gebruikt, haal je het maximale uit jouw brein.

 

Blokpil creëerde NZT.1, een formule met een breed gebied van efficiëntie en het is meer dan een hersenstimulator. Het zorgt ook voor mentale energie, concentratie, geheugen, neuroprotectie en stressbestendigheid.

Met onze kennis over en ervaring met orthomoleculaire geneesmiddelen hebben we veel potentiële verbindingen geselecteerd, die zeer actief zijn in de hersenen.

 

Tags: