Wat is thuiszorg?

Thuiszorg is in het leven geroepen voor mensen die niet meer alleen thuis kunnen wonen zonder hulp te krijgen. Zorgservice Brabant biedt zorgteams aan die men helpt met douchen, omkleden en medicijnen innemen. Zij bieden verschillende zorghulp aan. Wij zetten de verschillende zorgdiensten even op een rijtje.

Ouderenzorg

Wanneer je ouder wordt, wordt je steeds minder labiel bent. Wil je wellicht hulp van een ouderenzorg team. Er bestaan speciale zorgteams voor men die nog thuis woont en hulp nodig heeft bij bijvoorbeeld: aankleden, douchen en eten. De zorgteams van Zorgservice Brabant helpen graag de mensen die daar hulp bij kunnen gebruiken.

24-uurs zorg

Bij Zorgservice Brabant bieden ze 24-uurs zorg aan. Wanneer een verzorghoevende weet dat hij of zij 24-uur geholpen wordt geeft dat rust en continuïteit. De verzorgers helpen met onder andere: wassen, eten, aankleden en naar de toilet gaan.

Huishoudelijke zorg

Huishoudelijke zorg is ook een van de diensten die Zorgservice Brabant aanbiedt. Wanneer u ouder wordt en minder gemakkelijk het huishouden kan doen, wilt u daar wellicht hulp bij hebben. De zorgverleners kunnen helpen met de was, strijken, koken en schoonmaken.

Palliatieve terminale zorg

Wanneer u palliatieve terminale zorg nodig heeft, kunt u ook terecht bij Zorgservice Brabant. Deze verzorgers zijn ervaren en hebben de zorg in hart en vingers. Zij kunnen u een paar uur tot een hele dag helpen bij alles wat u nodig heeft.

Thuiszorg bij dementie

Veel ouderen hebben last van dementie. Het schijnt dat er per uur 5 mensen dementie krijgen. Dit is natuurlijk schrikwekkend en er is geen medicijn tegen. Om de mensen met dementie de hulp te bieden die zij nodig hebben zet Zorgservice Brabant thuiszorgmedewerkers in.

Tags: